Spørgsmål til ejerforeningen

Dato: 01.09.04 Navn: Adresse:
Emne: cykler, vinduespolering, maler Bodil Jensen Prinsessegade 1, 1.tv
Spørgsmål:

Dejligt med hjemmesiden.

Vi har nogle spørgsmål:
Er det muligt at få flere parkeringsmuligheder til cykler. Der er så lidt plads, at det næsten er umuligt at få cykler ind og ud.

Vil det være en idè at koordinere vinduespudsning for de beboere, der måtte være interesseret. Det må være billigere, hvis vinduespudseren kan tage flere lejemål af gangen. Har du kendskab til en lokal vinduespudser, navn og tlf.?

Vil du oplyse os om navn og tlf. på den maler, som ejendommen benytter.

V
enlig hilsen
Bodil & Frederik Jensen

Svar:

Angående spørgsmålet om cykelparkering:

Ja, der er ikke megen plads til parkering af cykler, hverken på gadesiden eller i gårdhaven.

På gadesiden har ejerforenigens bestyrelsen søgt myndighederne om tilladelse til at etablere en cykelparkering på selve gadearealet ud for Mini Versailles, efter samme model som der findes foran posthuset. Det har vi fået afslag på. Og så er der jo kun de arealer vi benytter i dag.

Gårdlaugets bestyrelse er ofte blevet spurgt om der ikke i gården kunne skaffes plads til flere cykler på grund af ulemperne ved parkering på gadesiden. Her har gårdlauget måttet foretage en afvejning af hvilke formål gårdhaven skal tjene. Skulle alle 285 husstande kunne anbringe 2 - 3 cykler i gårdhaven skulle der gøres plads til op mod 1.000 cykler, og det ville ske på bekostning af behovet for andre rekreative formål med anlægget.

Angående koordineret vinduespudsning:

Det er nok ikke særligt sandsynligt at vinduespudsere giver mængderabat på deres standardpris. Men prøv at tale med dine naboer for at høre om de er interesserede og så kontakt én fra Lokalbogen. - Ejendommen bruger ikke et lokalt firma. Meld gerne tilbage hvis du får et positivt resultat.

Angående maler:

Ejerforeningen benytter til vinduesmaling malerfirmaet D. Steen, som kan træffes om dagen på 20688577 eller om aftenen på 32532956, og til trappeopgangene malerfirmaet Jan Lund, tlf 38877788

Med venlig hilsen

pbv Knud Werlin.Dato: 00.00.04 Navn: Adresse:
Emne:
Tekst: