Gæsterum
- stedet hvor dine gæster kan overnatte.

Ejerforeningen råder over tre gæsteværelser med senge i bedste kvalitet, topmadrasser, liggeunderlag og skånelagen samt allergivenlige dyner og hovedpuder. - Du skal selv medbringe sengelinned!

Gæsterummenene ligger på 5. sal over køkkentrapperne til henholdsvis nr. 13, 15 og 21.

Værelset i nr. 13 er udstyret med 1½-mandsseng og den flotteste udsigt til solnedgang over byens tårne og spir.

Værelsett i nr. 15 er udstyret med to enkeltsenge (dobbeltseng), ligeledes med den flotteste udsigt til solnedgang over byens tårne og spir.

Værelset i nr. 21 rummer to enkeltsenge (dobbeltseng), sofa, bord og en lille håndvask. Herfra er der nem adgang til toilet og bad i kælderen.

Alle
rum har centralvarme.

Værelserne kan højest lånes til 4 overnatninger i træk. - Man kan tidligst få værelserne fra kl 12 og værelserne skal forlades senest kl 10 næste dag.

Alle beboere i huset kan benytte gæsterummene. - Du har som ejer af en lejlighed mulighed for at benytte gæsterummene også selv om du ikke bor i din lejlighed, men du kan kun invitere venner og familie til at overnatte i gæsterummene hvis du selv bor i din lejlighed.

Evt. overskud anvendes til fælles aktiviteter.

Reserver plads i god tid via mail. - Vær opmærksom på at reservationen først er gældende når du har modtaget en bekræftelse på den.

Pris og kontaktperson: Adresser

Gæsterum, Bookingoversigt


Det henstilles at de anviste procedurer og regler overholdes, dels af hensyn til øvrige brugere og dels af hensyn til de medlemmer af foreningen der administrerer udlånet af gæsterummene.


Tilbage til øvrige
Regler